Loading

Stap een nieuwe Pokémon-wereld binnen!

Je staat op de drempel van een fantastische nieuwe wereld, waar Pokémon praten, steden bouwen en geweldige avonturen beleven. En het beste van alles is dat je zelf een Pokémon wordt! Je kunt in de huid kruipen van Pikachu, Snivy, Tepig, Oshawott of Axew. Op je reis door deze fantastische wereld kies je ook een partner die nooit van je zijde wijkt!

Een hulpvaardige metgezel!

Nadat je hebt gekozen welke Pokémon je wilt zijn, kies je uit een van de vier overgebleven Pokémon je partner. Deze Pokémon zal je bijstaan in de strijd en kan je in de loop van het verhaal van nuttige adviezen voorzien.

Eerste bestemming: Post Town

Een van de eerste plaatsen die je aandoet is het kleine stadje Post Town. Je vindt daar een heleboel Pokémon bij elkaar en veel van hen zullen je helpen tijdens je avontuur. Post Town is je thuisbasis voor veel avonturen. Maak daarom bij je eerste bezoek een praatje met iedereen die je tegenkomt, zodat je het stadje goed leert kennen.

Je eigen paradijs bouwen

De eerste keer dat je Pokémon Paradise bezoekt, is er helemaal niets. Je zult hard moeten werken om het van de grond af op te bouwen. Je kunt in grote mate zelf bepalen wat je wilt bouwen, zodat je Pokémon Paradise op vele manieren aan je eigen wensen kunt aanpassen.

Step 1
Bij je eerste bezoek is Pokémon Paradise niet meer dan een verwaarloosd stuk land.
Step 2
Roep de hulp in van de vakkundige bouwers Gurdurr en Timburr en ga aan de slag.
Step 3
Langzaam maar zeker zal het aantal winkels en voorzieningen in Pokémon Paradise groeien.
Step 4
Blijf aan het werk met Gurdurr en zijn twee leerjongens, Timburr, om de expansie van Pokémon Paradise gaande te houden.
Step 5
Uiteindelijk zal het op elk plekje in Pokémon Paradise gonzen van de bedrijvigheid.