Loading

Uitbreidingen

Verheug je alvast op de vele leuke kerkers die je kunt downloaden en bezoeken in Pokémon Mystery Dungeon: Gates to Infinity. Om deze kerkers te downloaden, heb je een Nintendo 3DS nodig die is verbonden met internet en voldoende saldo op je Nintendo eShop-account. Je kunt je saldo bij de Nintendo eShop aanvullen met een creditcard of een Nintendo 3DS prepaidkaart.

Nadat je uitbreidingen uit de Nintendo eShop hebt gedownload, tik je op ‘Add-On Content’ in het hoofdmenu of ga je naar de Add-On Adventure Guide in Post Town om deze nieuwe kerkers te spelen.

Deze uitbreidingen zijn optioneel. Je hoeft geen extra inhoud te downloaden om de game uit te spelen.

Tepig

Stappen Paradise DLC

Volg deze stappen als je extra kerkers voor de game Pokémon Mystery Dungeon: Gates to Infinity wilt kopen en downloaden! Deze kerkers worden direct gedownload naar de SD-kaart in je Nintendo 3DS-systeem.

Step 1
Spreek in de game Foongus aan, zodra deze verschijnt in Post Town, om het DLC-menu te unlocken.
Step 2
Foongus stuurt je door naar het hoofdmenu, waar je de DLC-knop kunt vinden.
Step 3
Als je deze knop indrukt, word je gevraagd om verbinding te maken met het internet.
Step 4
Selecteer uit de lijst met DLC-artikelen de kerker die je wilt kopen.
Step 5
Op de detailpagina van de kerker kun je bevestigen of je genoeg saldo hebt op je Nintendo eShop account en of je nog genoeg ruimte hebt op je SD-kaart. Klik op “Purchase” om de kerker te kopen.
Step 6
De kerker die je hebt geselecteerd wordt gedownload.
Step 7
Zodra het downloaden gereed is, ga je weer terug naar de game.
Step 8
Ga naar de kruising tussen Post Town en Pokémon Paradise om de kerker te bekijken die je hebt gedownload. Selecteer een kerker om naar binnen te gaan!
Step 9
In sommige kerkers kun je pas naar binnen als je het hoofdverhaal hebt voltooid. Tot die tijd kun je deze kerkers niet selecteren.